play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
play_arrow

Muzica

Dorian despre discurile de aur din Franta si Belgia

Alex Butu 13 iunie, 2021 24


Background
share close
  • cover play_arrow

    Dorian despre discurile de aur din Franta si Belgia
    Alex Butu

Invitatul de astazi este Dorian. Un songwriter prolific de la HaHaHa care a reusit impreuna cu Shoeba sa obtina discuri de aur in Franta si Belgia pentru ‘Signals’. Am discutat despre sesiunile de songwriting pe care le face in USA impreuna cu echipa de la HaHaHa. Am discutat si despre afilierea de la Facem Records. Auditie placuta!

Dorian a fost descoperit de intreaga tara in 2014 cand a lansat piesa “Mare albastra” in parteneriat cu HaHaHa si Cat Music. In 2016 a lansat albumul RAW in cadrul proiectului RWMNCS (Dorian, Doc si RURD). Un proiect ambitios, dar totusi nisat. Albumul este cantat de Dorian si Doc in engleza si produs de RURD in totalitate.  Dorian in calitate de songwriter a participat la ultimele 2 albume Smiley – ‘Acasa’ si ‘Confesiune’, dar si la proiectul de revenire a lui Damian Draghici – ‘Change or die’. Calitatile de songwriter l-au inclus in echipele artistice formate la HaHaHa care merg de cativa ani, intr-un mod regulat, in USA pentru a compune muzica pentru exterior. Experientele cu artistii americanii l-au ajutat sa demareze un nou proiect – Shoeba – impreuna cu RURD, care a castigat aurul in Franta si Belgia cu piesa ‘Signals’. Hard work pays off!

Nu uitati sa verificati si episoadele trecute care sunt la fel de interesante. Episodul din urma este cu trupa rock Jack of All Trades. Cu ei am discutat despre cariera DIY pe care o aleg tot mai multi artisti.

Tagged as: , .

Rate it
Alex Butu
Gazdă

Alex Butu

Artist, Podcaster = Hiphop head. Music lover. Creative douche. I mind my own business with a twisted humour sense.

list Publicări

Background
Episodul anterior
Episoade similare
Comentarii (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.